sâmbătă, 5 februarie 2011

Spaghetti bolognese


Ingrediente:
- 500 gr. carne tocata 
- 3 cepe mici
- 2 conserve mici de rosii decojite
- 3 catei de usturoi
- 1 pachet spaghetti
- condimente (sare, piper, oregano, busuioc, frunze de patrunjel)
- parmezan pentru final (eu nu am avut si am folosit putina barnza de burduf)

Ceapa se taie marunt impreuna cu usturoiul

Se pun la parjit in 2 - 3 linguri de ulei
Se lasa la prajit pana a prins o culoare aurie, se adauga condimentele si carnea
 Dupa 5 min. se adauga o cutie de rosii decojite
Dupa cateva minute se adauga cealalta cutie de rosii decojite si patrunjelul tocat
Se mai lasa vreo 15 min. la foc mediu si gata :))
Spaghettele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj
Se strecoara
Se serveste cu parmezan ras (sau in lipsa cu orice barnzica sarata aveti in frigider)

Pofta buna!


Un comentariu: