- 500 gr. carne tocata
- 3 cepe mici
- 2 conserve mici de rosii decojite
- 3 catei de usturoi
- 1 pachet spaghetti
- condimente (sare, piper, oregano, busuioc, frunze de patrunjel)
- parmezan pentru final (eu nu am avut si am folosit putina barnza de burduf)
Ceapa se taie marunt impreuna cu usturoiul
Se pun la parjit in 2 - 3 linguri de ulei
Se lasa la prajit pana a prins o culoare aurie, se adauga condimentele si carnea
Dupa 5 min. se adauga o cutie de rosii decojite
Dupa cateva minute se adauga cealalta cutie de rosii decojite si patrunjelul tocat
Se mai lasa vreo 15 min. la foc mediu si gata :))
Spaghettele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj
Se strecoara
Se serveste cu parmezan ras (sau in lipsa cu orice barnzica sarata aveti in frigider)
Pofta buna!
Vali
RăspundețiȘtergereimi ploua in gura!!!