Ingrediente:
1 kg. carne de porc afumata (costita, muschiulet...)
5 cartofi
1/2 ardei rosu
1/2 ardei galben
2 ceapa
4 catei de usturoi
3 linguri bulion
cateva feliute de slanina
patrunjel
Taiem bucatele mici slanina si o prajim putin
Adaugam ceapa tocata marunt, sare, piper si boia dulce. Ceapa se caleste pana ce devine aurie
Se adauga carnea taiata bucatele mai marisoare. Eu am folosit muschiulet de porc afumat si 2 feli de ceafa si se lasa se se rumeneasca putin
Se adauga 2-3 cani de apa, atat cat sa cuprinda carnea, se acopera cu un capac si se lasa la fiert la foc domol
Dupa vreo 30 min. de fierbere se adauga bulionul, se acopera la loc cu capacul si se lasa la fiert
Dupa ce carnea este aproape fiarta, se adauga cartofii taiati cuburi (sau taiati in 8) si se lasa sa fiarba pana ce cartofi si carnea s-au fiert bine. La final se adauga patrunjelul tocat.
Imi place stilul tau ingrijit si modul cum prezinti reteta.Felicitari
RăspundețiȘtergere