vineri, 25 februarie 2011

Friptura de porc in vin rosu





Ingrediente
1 kg. carne de porc (pulpa, ceafa...)
1 ceapa
3 catei de usturoi
1 pahar de vin rosu
5 linguri ulei
sare, piper, boia dulce, oregano


Incepem prin a condimenta carnea cu sare, piper, boia si 1 lingurita de oregano
Asezam carnea intr-un vas termorezistent
La care adaugam uleiul, vinul, ceapa si usturoiul
O acoperim cu un capac si o dam la cuptor pentru 1.5 ore la 200 grade.
Iar rezultatul este acesta :


2 comentarii:

Iulia spunea...

Eu sunt fericita care a gustat din tot ce este pe acest blog!!!!:-))

Mikyboy spunea...

si ce te lauzi atata Mata creata... vrei sa ne faci in ciuda? las' ca crestem noi mari si sa vezi atunci... ma retrag ca imi ploua deja in gura daca ma mai uit mult la pozele astea...

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...