marți, 24 mai 2011

Ciorba de salata verde


Ingrediente:
3 - 4 salate
4 oua
100 gr. slanina afumata
1 pahar de lapte
200 gr. smanatana acra
7 - 8 catei de usturoi
2 linguri de faina
ulei, otet
sare

Prajim slanina
Adaugam salata verde spalata si rupta bucatele mici in prealabil si o calim putin
Apoi punem apa... cca. 4 litri
In paralel facem o omleta din cele 4 oua + sare pe care dupa ce este gata o taiem in cuburi
Cand salata este aproape fiarta, adaugam omleta si o mai lasam putin la fiert
La final amestecam laptele cu cele 2 linguri de faina si smantana. Pentru a evita formarea de cocoloase, amestecam aceasta compozitiea cu cateva linguri de ciorba fierbinte si dupa aceea varsam totul in ciorba si amestecam bine, o mai lasam pe foc pana mai da un clocot si gata. Adaugam sare si otet dupa gust...

1 comentarii:

Alina---Explora Cuisine spunea...

Yummy ce buna e! mersi ca mi-ai dat idee ce sa mai gatesc, chiar mi-e dor de o supa de salata :) Pupici!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...