vineri, 27 ianuarie 2012

Tocanita de cartofi cu afumatura

Ca la mama acasa :)

Ingrediente:
500 gr. carnat afumat
500 gr. costita afumata
2 cepe mari
1 ardei gras
5-6 cartofi medii
4 catei de usturoi
1 paharel de bulion
1 lingurita boia dulce
1/4 lingurita piper
1 lingurita vegeta (optional)
5 linguri de ulei
patrunjel

Calim ceapa taiata julien in ulei pana ce devine aurie
Adaugam boia si piperul si mai lasam putin la calit
Apoi carnatul si costita si lasam 10 min. la calit
Dupa ce carnea s-a calit, adaugam ardeiul si vegeta (optional), bulionul, usturoiul si apa cat sa acopere carnea
Lasam carnea la fiert pana ce este aproape fiarta, apoi adaugam cartofii taiati cubulete si mai punem putina apa
Totul se fierbe pana ce cartofii sunt moi moi...
La final presaram patrunjelul...

Pofta buna!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...