marți, 22 martie 2011

Spanac scazut


O reteta simpla cu dedicatie speciala pentru Mishu :)


Ingrediente:
500 gr. spanac congelat
2 linguri faina
4 - 5 linguri ulei
usturoi
lapte

Intr-un vas se caleste putin faina in ulei
Cand faina s-a rumenit usor, se adauga 1 - 1.5 cana de lapte si se amesteca
Se adauga spanacul si se lasa cca. 10 - 15 min. la fiert. Daca compozitia vi se pare prea tare, puteti sa mai adaugati lapte sau daca este prea moale mai adaugati in ploaie putina faina... ramane la aprecierea voastra :)
Mie imi place ca spanacul scazut sa fie facut cu muuuuuult lapte (laptele poate fi inlocuit cu smantana, numai ca daca utilizati smanatana sa consumati mancarica destul de repede fiindca smantana se acreste repede).
La final adaugam usturoiul si degustam de sare
Si gata...

2 comentarii:

Mikyboy spunea...

Multumesc pentru dedicatie si reteta... acum nu mai trebuie sa te tot intreb cum se face e suficient sa arunc o privire aici... si asa mai vad si alte retete. Yumy ;)

Explora Cuisine spunea...

Delicios, si eu fac la fel, cu mult lapte, mi-ai dat o idee pt saptamana aceasta :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...