marți, 26 aprilie 2011

Tortine cu dulceata


Ingrediente (sursa):
3 oua
150 gr unt
125 gr zahar pudra
150 gr faina
1 lingurita rasa praf de copt

Mixam ouale cu zaharul pudra pana ce compozitia devine cremoasa. Topim untul. Il turnam asa caldut peste amestecul de oua. La final adaugam faina amestecata cu praful de copt si am terminat aluatul :)
Turnam compozitia in forme. In mijloc punem putina dulceata
Le dam la cuptor pentru 15 - 20 minute la 175 grade.
Mi-au iesit vreo 60 de inimioare
Sunt foarte, dar foarte, moi si pufoase... si atat de delicioase.
Ele pot fi coapte si in forme de briose...

2 comentarii:

Alina---Explora Cuisine spunea...

Ce dragute sunt :) am si eu forma de silicon cu inimioare, faina idee!

Lilly spunea...

Ti-au iesit foarte frumoase!ma bucur ca le-ai incercat!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...