marți, 2 august 2011

Prajitura cu branza de vaci si cacao

Ingrediente:

Blat
5 oua
15 linguri zahar
15 linguri ulei
15 linguri lapte
15 linguri faina
1 lingura cu varf cacao
3/4 pliculet praf de copt
1 pliculet vanilie
 
Umplutura:
700 g branza de vaci
7 linguri zahar
3 oua
3 linguri rase faina
2 linguri  gris
1/4 pliculet praf de copt
100 - 150 gr. stafide
coaja de la o lamaie
 
Fulgi de migdale
 

Pentru blat mixam ouale intregi impreuna cu zaharul pentru 2-3 minute. Apoi adaugam pe rand uleiul si laptele si la final faina amestecata in prealabil cu cacaua, praful de copt, stafidele si coaja de lamaie. Punem de-o parte si ne apucam de umplutura.
Umplutura se face foarte usor... Amestecam toate ingredientele bine :)

Acoperim tava de copt cu hartie de copt.
Punem 1/2 din aluatul de cacao
Apoi toata crema de branza
Restul de aluat de cacao
Si deasupra preseram fulgi de migdale.
Dam la cuptorul preincalzit la 175 grade pentru 40 min.
Dupa ce scoatem prajitura din cuptor o lasam sa se raceasca in tava
Apoi o savuram :)
Pofta buna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...