Ingrediente:
carne macra de vita
faina
3 cepe medii
1 lingura pasta de ardei
4 catei usturoi
1 pahar de bulion
sare, piper, boia dulce
Carnea se feliaza subtire, se sareaza si se pipereaza
Se trece prin faina
Si se prajeste pe ambele parti la foc mic
Se scote pe un prosop de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei. Se da deoparte
Pentru sos calim ceapa
Dupa ce ceapa s-a calit, adaugam 1 lingura de pasta de ardei si 1/2 lingurita de boia
Apoi usturoiul tocat marunt
Apoi bulionul
Apoi adaugam 1 pahar de apa si lasam la fiert pana ce se inmoaie ceapa
La final adaugam bucatile de carne si mai lasam 5 min. pe foc.
Si gata... se poate serviiiii!
2 comentarii:
Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!
bunaaaaaaaaaa...!!!! cred...dupa cum arataaa :)
Trimiteți un comentariu