Ingrediente:
750 gr. cartofi noi
7 ling. ulei
4-5 catei usturoi
patrunjel
sare
Spalam cartofii cu un burete aspru. Ii punem la fiert in apa atat cat sa-i acopere. Ii lasam la fiert pentru 10 minute. Apoi ii scoatem si ii taiem in 4 (daca aveti cartofi noi mici puteti sa-i lasati intregi). Incingem uleiul si punem cartofii scursi bine de apa in tigaie. Amestecam bine ca sa se acopere cu ulei.
Dupa ce s-au prajit ii condimentam cu sare si usturoi pisatPresaram deasupra patrunjel tocat si gata :)
Sunt foarte gustosi
Se pot servi alaturi de o fripturica, gratar sau mici cum a fost in cazul nostru
2 comentarii:
Mmmmm, ce pofat imi faci, dar de unde iau eu cartofi noi oare :) Weekend minunat sa ai!
De la aprozar ;)
Weekend fain si tie.
Trimiteți un comentariu