vineri, 10 iunie 2011

Cartofi noi la tigaie

Ingrediente:
750 gr. cartofi noi
7 ling. ulei
4-5 catei usturoi
patrunjel
sare

Spalam cartofii cu un burete aspru. Ii punem la fiert in apa atat cat sa-i acopere. Ii lasam la fiert pentru 10 minute. Apoi ii scoatem si ii taiem in 4 (daca aveti cartofi noi mici puteti sa-i lasati intregi). Incingem uleiul si punem cartofii scursi bine de apa in tigaie. Amestecam bine ca sa se acopere cu ulei.
Dupa ce s-au prajit ii condimentam cu sare si usturoi pisat
Presaram deasupra patrunjel tocat si gata :)
Sunt foarte gustosi
Se pot servi alaturi de o fripturica, gratar sau mici cum a fost in cazul nostru

2 comentarii:

Alina---Explora Cuisine spunea...

Mmmmm, ce pofat imi faci, dar de unde iau eu cartofi noi oare :) Weekend minunat sa ai!

Andreea Dörr spunea...

De la aprozar ;)
Weekend fain si tie.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...