miercuri, 8 iunie 2011

Friptura de miel

Ingrediente:
1 pulpa de miel (sau costite)
1 pahar vin alb
1/2 pahar apa
5 ling. ulei
cca. 10 catei usturoi
sare, piper
Spalam si curatam de pielite pulpa de miel si o taiem in bucati. Fiecare bucata se sareaza si se pipereaza bine si se unge cu ulei. Facem mici dar adanci incizii in fiecare bucata unde introducem cateii de usturoi taiati.
Asezam carnea in vasul termorezistent si turnam paharul de vin alb si apa peste carne
Dam friptura la cuptorul preincalzit la 200 grade si lasam pana cand carnea se rumeneste frumos si sosul scade bine.
Se poate servi alaturi de piure de cartofi si salata de salata verde

1 comentarii:

FLORY spunea...

ce bine arata fripturica ta,felicitari!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...