miercuri, 27 aprilie 2011
Ciorba de gaina
Ingrediente:
1 gaina (eu am avut de casa)
2 rosii decojite
1 ardei rosu si 1 ardei galben
2 morcovi
2 cepe
1/2 teleina
1 radacina de patrunjel
patrujel verde
leustean
orez
sare
2 galbenusuri + otet (pentru dres)
Punem la fiert carnea in 4-5 l de apa. Spuma care se formeaza la fierbere se inlatura cu o lingura.
Avand in vedere ca am folosit gaina de casa, am lasat carnea la fiert cca. 1 ora inainte sa adaug legumele.
Dupa ce au fiert putin legumele, adaugam rosile taite cubulete iar cand carnea este aproape fiarta se adauga orezul
Lasam sa fiarba pana ce carnea si orezul sunt fierte bine bine.
Apoi luam ciorbita de pe foc, adaugam leuseanul si patrunjelul verde si o dregem cu galbenus amestecat cu otet.
O degustam de sare si gata o ciorbita delicioasa!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu