joi, 21 aprilie 2011

Placinta cu spanac


Ingrediente (sursa):
800 gr. aluat foietaj (eu am avut 2 buc. de 400 gr.)
600 gr. spanac congelat
125 gr. crema de branza
200 gr. cascaval
5-6 catei de usturoi
sare

1 galbenus pentru uns


Pentru umplutura amestecam spanacul dezghetat si stors bineeee de apa cu crema de branza, cascavalul taiat cubulete si usturoiul pisat + sare
Taiem aluatul de foietaj in 4. Fasia trebuie sa fie de 4-5 cm. si intindem umplutura ca in poza.
Rulam fiecare fasie de aluat si o asezam rulourile in forma de spirala
Ungem spirala cu galbenus. Deasupra presaram sare, de preferat sare mare si nu fina
Se coace la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 20 - 25 minute.
E super delicioasa, merita incercata!

1 comentarii:

Alina---Explora Cuisine spunea...

Ti-a iesit tare frumoasa! M-a tentat si pe mine sa o fac, dar astept dupa Pasti, ca eu nu sunt fan mare spanac, asa ca sa prind momentul potrivit :) Pupici!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...