marți, 19 aprilie 2011

Briose cu branza dulce de vaci si visine

Ingrediente:
300 gr. faina
2 oua
270 gr. zahar
150 ml. ulei
180 ml. lapte
1 praf de copt
1/4 lingurita scortisoara
4 linguri cacao

300 gr. branza dulce de vaci
1 ou
3 linguri de zahar
1 zahar vanilinat
30 visine

Un aluat usor de executat... Amestecam ouale cu zaharul pana compozitia devine cremoasa, adaugam uleiul, laptele si amestecam mai departe. Apoi adaugam faina amestecata in prealabil cu cacaoa, praful de copt si scortisoara si gata aluatul :)
Pentru crema de branza, amestecam branza, zaharul, zaharul vanilinat si oul
Pregatim tava de copt briose
In fiecare forma de briosa punem 1 lingura de aluat maro, la mijloc o lingurita de crema de branza si deasupra cate 2 visine suprapuse si le dam la cuprorul preincalzit la 180 grade pentru 30 - 35 minute.


3 comentarii:

Daniela Addario spunea...

Ce buni si colorati sint muffinsii tai... Macar un dintisor tot mi-as baga in unul...

Andreea Dörr spunea...

Merci, Daniela, de comentariu... Intr-adevar au fost chiar buni :)

Magda spunea...

Eu i-am gustat dimineata si pot spune ca mi-au indulcit ziua. Au gust minunat si arata ..... extraordinar!!!!!!!
Sa mai faci!!!!!!!!!!!!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...